Vätskefiltrerings-påsar och filtreringsutrustning

Hos Allied Filter Systems är högpresterande filtreringsutrustning och filtreringsprodukter bland våra specialiteter. Vi är Storbritanniens ledande tillverkare och leverantör av komponenter för vätskefiltrerings-system och filtreringslösningar. Över 40 års erfarenhet i branschen, gör oss till filtreringsspecialister. Vi tillverkar filterpåsar på våra två anläggningar i Manchester, Storbritannien. Våra påsfilter i rostfritt stål, patronfilterhus och silar är tillverkade på vår tredje site i närliggande Warrington.

Vårt mycket erfarna Allied Filter Systems-team använder en kombination av både traditionella tillverkningsmetoder och innovativa anpassade produktionstekniker för att producera delar av högsta kvalitet för filtreringssystem av högsta möjliga standard. Vår omfattande samling av högkvalitativa filtreringslösningar inkluderar även flexibla tanklock, sprutpistolelement och skräddarsydda konstruerade filter. Du hittar ett komplett utbud av delar till dina filtreringssystem i vårt produktutbud.

NEDLADDNINGAR

Utforska var och en av Allied Filter Systems industriella filtreringsprodukter mer i detalj genom att ladda ner våra individuella produktspecifikationsblad nedan för att se till att du köper rätt delar för ditt företagsbehov. Med industriella filtersystem-komponenter i olika material och av olika storlekar för att passa alla behov och budgetar tillgängliga från Allied Filter Systems , finns det något som passar allas behov i vår omfattande samling av experttillverkade filtreringsprodukter. Bläddra i hela Allied Filter Systems sortiment av filterpåsar, filterhus och filterpatroner via vår specifikationskatalog för att hitta all information du behöver.

You can subscribe to our newsletters here, or Unsubscribe here UK - FR - SE
Product Enquiry

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your Telephone Number

  Your Message

  Your consent for marketing communication:

  I agree and provide consent for Allied Filter Systems Ltd to contact me via phone and send me communication via email. I understand that this will include company news & announcements, product updates and promotions.

  ×